I denne uge... #1

Mango Wanties

collage collage1

Mørkeblå bukser med hvid stribe // Sort blazer med knap // Hvid lang jakke // Ternede bukser // Sandfarvet kort jakke // Sweater med striber // Grå jakke // Mørkeblå bukser med sort stribe

Jeg har mig en meget lang ønskeliste på Mango. Faktisk er min ønskeliste på over seksten items, men i denne collage har jeg valgt at vise de otte styles jeg er allermest skudt i! Jeg ville elske at gå efteråret i møde med samtlige af overstående styles, men i særdeleshed med de mørkeblå joggingbukser med en sort stribe i siden og den sorte korte jakke.

Hvad synes i om overstående styles?
Er I ligeså vild med Mango-shopping som jeg er? Det er virkelig min favorit highstreet-webshop.
xx Whitta

bloglovin follow1

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I denne uge... #1