Lets stay inside // Wide pants and classic tee

My iphone cover

DSC06016 DSC06023

Vi ser galakse-print mange steder i modeverdenen i øjeblikket. Både hos high-end brandet Isabel Marant, men også hos highstreetmærket & Other Stories og netop fra sidstnævnte mærke fik jeg et skørt iphone-cover, til min telefon i fødselsdagsgave.

Jeg havde længe gået og ønsket mig et cover til min telefon og da jeg fandt dette cover på & Other Stories hjemmeside blev jeg ret vild med det. For mig er det vigtigere at mit telefoncover gør mig glad, end at det er pænt. Jeg bruger min telefon så meget at jeg godt kan lide tanken om at mit cover er lidt sjovt og friskt.

Dog tror jeg ikke at coveret bliver på telefonen så længe, for jeg overvejer stærkt at investerer i en Iphone 7. Jeg er ved at blive vanvittigt irriteret over at min telefon går ud, når den bliver udsat for kulden udenfor, så jeg tror den synger på sidste vers efterhånden.

Hvad synes I om coveret?

xx Whitta

bloglovin follow1

3 kommentarer

 • Astrid

  Står i præcis samme situation som dig. Min telefon som endda er en 6s plus, synger også på sidste vers. Den kan slet ikke holde strøm. Så jeg vil ikke investere nye covers før jeg får taget mig sammen til at købe 7’eren! Håber, du laver et indlæg, hvis du får den købt 💪🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alberte Whitta

   Jeg lover at lave et indlæg hvis jeg ender med at få fingre i 7’eren! <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fuck det er fedt coveret! Jeg har dog lige købt et acne cover som jeg elsker til min 6’er men har nu bestilt 7+ så nu må jeg af med det fine cover og finde et nyt desværre! Dumt dumt

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lets stay inside // Wide pants and classic tee