#I denne uge... #5

Derfor kommer der ikke advents-giveaway

tumblr_nz2904sqbc1uw6frmo1_1280

Hej girls! Som I kan se er der desværre ikke kommet advents-giveaway på bloggen idag og det er der altså en rigtig god grund til. Jeg har nemlig slet ikke fået forberedt advents-præmier i denne omgang, da jeg mere eller mindre har været syg siden Oktober måned.

De sidste to år har det været en fast tradition på bloggen med advents-giveaway og jeg elsker virkelig at afholde disse sjove konkurrencer, men det har bare ikke været muligt for mig at finde overskuddet til at finde præmier i denne omgang. Tilgengæld kommer der en skidegod giveaway 1. December og endnu en 24. December, så vi starter julen med manér og slutter også juleaften med manér!

Jeg håber virkelig ikke at jeg skuffer nogle, men det har bare ikke været muligt for mig i år, da det ville have bidraget til endnu mere stress og jag! Men heldigvis er der supermange lækre giveaways på forskellige instagrams og blog’s, så det handler bare om at deltage – nogle skal jo vinde. Og så håber jeg selvfølgelig at I vil deltage i giveawayen herinde 1. December, samt 24. December.

xx Whitta

bloglovin follow1

6 kommentarer

 • Simone

  Det er da helt i orden! Hvis man bare har læst en smule med herinde, så er da det helt forståeligt at du ikke har haft overskud til det. Jeg er bare imponeret over at du stadig har kunne køre bloggen, så godt som du har gjort:-) Det ville jeg ikke kunne have gjort, hvis jeg havde været i din situation, så masser af respekt til dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alberte Whitta

   Wow, hvor er du bare skøn Simone!! <3 Jeg er helt vildt glad for forståelsen! <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina K

  Det vigtigste er dit helbred, så skidt med giveaways osv. Jeg håber at du snart er tilbage i top form og at du får en rigtig dejlig december måned.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah N

  Hej Alberte,
  Det var mig der vandt konkurrencen med Dress Lilly. Jeg har stadig ikke modtaget nogen mail fra dem? Jeg skal jo bruge gavekortet inden d 30, men det er jo lidt svært når man ikke har modtaget noget. Håber du kan hjælpe <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alberte Whitta

   Har lige sendt dig en mail! 🙂 Vi skal nok få styr på det, så du får din præmie <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne-Marie

  Selvfølgelig er det ok. Godt du først og fremmest passer på dig selv❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

#I denne uge... #5