Fede nyheder! // Butiksåbning

Tirsdags-update

c700x505

Overstående billeder er super rolige, hyggelige og afbalancerede og på mange måder afspejler det slet ikke min virkelighed i øjeblikket. Jeg er nemlig ved at blive mere eller mindre vanvittig over at bo i mit hjem. Vi er i øjeblikket igang med at få lagt gulv på hele underetagen og når gulvet er lagt, så skal vi have lavet nyt køkken. Det betyder at hele stueetagen er tom, så håndværkerne kan flå det gamle gulv op og få lagt nyt på. Og alt det inventar som stod i stueetagen før (hvilket var rimelig meget, da vi er en familie som elsker fine ting – og derfor har rigtig mange ting) er derfor blevet placeret på de andre etager. Så nu har vi fået midlertidig stue inde i mine forældres kontor – og det er altså ikke et specielt stort rum, så der er massere rod, i form af poser med bøger, lamper, gyngestole, skrivebord (og skrivebordet er selvfølgelig proppet med ting) og så har vi absurd mange lysestager i vindueskarmen.
Vores elkedel står på badeværelset og vi spiser aftensmad på mit værelse (da jeg har et spisebord) – det siger lidt om hvor kaotisk det er.

Det er virkelig svært at finde indre ro, når der er så meget uro omkring mig. Men jeg forsøger at holde ud og få det bedste ud af det – og se frem til at stueetagen og køkkenet garanteret bliver fucking smukt ved juletid. 😉

Jeg håber at I får en rigtig god Tirsdag! Og så lad os lige krydse ALT vi kan for at vi får vores første kvindelige præsident i aften. Kan ikke overskue en verden hvor Donald Trump har magten.
xx Whitta

bloglovin follow1

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fede nyheder! // Butiksåbning