Cheap vs. Expensive // Leather flats

GIRLS // Sofie Parelius

14672635_10210879733608591_1417947930_o-kopi

Sofie Parelius // 23 år // Nørrebro

Jeg vil aldrig gå på kompromis med… Pasformen, selvom jeg godt kan finde på at købe noget der ikke sidder præcist som jeg ønsker, syer jeg det enten om så det passer, eller laver ændringer så det sidder som det skal. Der er ikke noget være ind at have tøj på der sidder dårligt eller ikke sidder pænt.

Min garderobe er fyldt med… alt for meget tøj!! Primært sort og hvid, men der er efterhånden kommet en del print og farver ind over, hvilket jeg syntes er vildt fedt! Jeg har rigtig mange bukser, løse som stramme i forskellige tekstiler, og rigtig mange sko!

Tre ord som beskriver min stil er… Råt, feminint & vintage.

Min hverdags-uniform er… helt klart meget komfortabel, har gerne et par sneaks på med jeans og en fed t-shirt, eller sandaler og løse bukser!

Jeg er meget inspireret af… de kreative ting, der opstår i detaljerne. Jeg benytter Pinterest utroligt meget, til at søge på outfits der kan matche det jeg har i klædeskabet.

Min favorit-accessory er… pt. Øreringe, det er ret så in, men store og mere bemærkelsesværdige øreringe, hvilket jeg syntes rigtig godt om! Selvom det godt kan se lidt voldsomt ud!

Mit favorit-item i min garderobe er… i øjeblikket mine Hermés sandaler! Det er nu ved at være alt for koldt til at bruge dem! Men ud over dette er de bare perfekt til alt! Eller mine vintage glitterbukser, som bare er sindssygt behagelige og kan bruges både til fest og hverdag!

Et stykke musik eller sang som beskriver min stil perfekt er… Jeg er en vild jazz fan, måske noget med Stan Getz, det kan både være utroligt roligt og afslappende men også lidt mere hektisk og rodet i perioder, hvor der måske skal testes nogle nye ting af osv.

Man vil aldrig komme til at se mig med… man skal aldrig sige aldrig, men jeg tror efterhånden godt jeg kan sige jeg aldrig vil komme i cykelbriller og ridebukser.

Mit favorit-tøj til festlige lejligheder er… Stilletter og et suit! Kan godt lide den lidt seje og drengede look, med de feminine stilletter! Eller også et cool anderledes printet sæt.

Følg Sofie Parelius på instagram HER

Læs også interview med…
Julie Degn // Sille Nikolajsen // Malina Kragmann // Andrea Rognstad // Louise Roswall

xx Whitta

bloglovin follow1

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cheap vs. Expensive // Leather flats