Det skal du se på DR TV!

20% Hos ASOS // Black Friday favorites

gogogo

Striktrøje i sart rosa/lyselilla // Grå striktrøje // Prikket kjole

gogogo1

Grå rullekrave striktrøje // Sort Satin bluse // Sort Pyjamas-inspireret skjorte

gogogo2

Hvid bluse med flæser // Hvid Pyjamas-inspireret skjorte

gogogo3

Striktrøje med sort stribe // Armygrønt pyjamas-sæt

gogogo3

Hvid bindebånds bluse // Lyserød frakke

gogogo3

Fred Perry kjole // Blå bluse med hvide prikker

Black Friday er skudt igang på Asos, og hvilken blogger ville jeg være, hvis ikke jeg tippede om dette på domænet?! ASOS har nemlig 20 % på ALT på deres shop.
Jeg har ovenover fundet 14 af mine favorit-items på ASOS ligenu. Og altså allesammen items som jeg meget gerne ville klikke hjem netop idag. Som I kan se på collagen har jeg i øjeblikket en kæmpestor kærlighed til striktrøjer og pyjamas-inspirerede skjorter. Især den hvide pyjamas-skjorte og den lyselilla striktrøje fra Reiss måtte VIRKELIG gerne flytte ind i min garderobe ASAP. Jeg er også pjattet med den grå striktrøje, da jeg synes at den sidder SÅ flot på modellen og jeg føler at jeg mangler en grå striktrøje. 😉 Men det item jeg nok er faldet allermest for, er kjolen fra Fred Perry. Jeg ved at det ikke er årstiden til en lårkort kjole, men jeg elsker det enkle design og den vil være hamrende fin til sommer, med et par smukke øreringe og et par sandaler eller loafers.

ASOS køre Black Friday indtil 29. November, men hvis jeg var dig ville jeg skynde mig at slå til, for tingene bliver solgt i en fart! Koden man skal bruge for at få 20 % rabat er GOGOGO

Så hop ind og shop amok! 😉
xx Whitta

bloglovin follow1

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det skal du se på DR TV!