Brocher er in igen!

I denne uge… #4

skaermbillede-2016-11-18-kl-19-32-59

I denne uge…

Har jeg været på besøg hos min mormor og morfar. Det er altid superhyggeligt at være ude og besøge dem og man bliver fyldt op med en helt ny energi.

Har jeg været til akupunktur for min meget voldsomme kvalme, som desværre er kommet igen, igen. Og når jeg vælger frivilligt at blive stukket med nåle, så kan I nok godt forstå at kvalmen er slem, for jeg har den vildeste nålestræk. 

Var jeg ekstremt taknemmelig for min gode veninde, som skrev den sødeste god-bedring besked til mig. Det er så meget nemmere at komme igennem alle de sure ting i livet, når man har veninder som tænker på en.

Har jeg set traileren til den ny spillefilm ‘Skønheden og udyret.’ Selvom det altid har været min favorit-disneyfilm og at jeg er stor fan af Emma Watson, så ved jeg ikke om jeg gider se den – er bange for at få min barndomsoplevelse ødelagt.

Grint lidt over at det var de to tyndeste modeller i ‘Topmodel Curves’ som stod i finalen til sidst.. Kunne man egentlig overhoved kalde Malene fra Danmark for ‘Curvy’? 😉

xx Whitta

bloglovin follow1

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Brocher er in igen!