Magic on the cheekbones // Maybelline Strobing Stick

Ivycopenhagen har åbnet webshop!

front-page-1

Jeg bryder mig i virkeligheden ikke specielt meget om jeans, da jeg synes at mange jeans har det med at være stive og ubehagelige at gå med en hel dag – derfor er det også altid lidt af en kamp for mig, når jeg skal på bukse-indkøb. Jeg ender altid med at falde for løse pyjamasbukser, da det er det eneste mine sensitive ben kan holde ud. Men det er anderledes nu, for nu har jeg fundet Ivy Copenhagen.

Jeg ejer (uden pis) 4 par bukser fra Ivy Copenhagen. Jeg ejer både ét par hvide jeans, et par stramme blå jeans, et par sorte jeans og et par flared jeans. Og der er en grund til mit store forbrug af jeans fra Ivy Copenhagen. Det er nemlig vitterligt de lækreste jeans jeg i mit liv har gået med!
Ivy Copenhagen laver bukser som er bløde (også efter de er blevet vasket) og det føles meget mere som at have et par bløde gemacher på, end det føles som jeans. Og så er de pissepæne.
Og der kommer endnu flere pisse-pæne jeans fra Ivy Copenhagen til Januar-Februar.

Ivy Copenhagen har fingeren på pulsen og har en rigtig god fornemmelse for de nyeste tendenser.

Besøg deres webshop HER

Btw. Hvis I følger mig på instagram ved I sikkert at jeg på stort set alle mine billeder, er iført jeans fra Ivy Copenhagen. Det er faktisk næsten pinligt at jeg ikke går med andet. 😉

xx Whitta

bloglovin follow1

2 kommentarer

 • M

  Hvor godt holder de rent farve – og pasform mæssigt? Jeg ved godt, at jeans egentlig ikke skal vaskes, men det kan jeg sommetider ikke helt undgås, og så er jeg simpelthen så træt af, at stå med et par jeans, som tidligere var helt sorte, men som efter vask og brug mister alt sin farve. Og desuden er jeg heller ikke fan af de bukser, som udvider sig ved knæene efter 10 minutters brug.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alberte Whitta

   Jeg må indrømme at jeg endnu ikke har vasket mine og derfor ved jeg det ikke, men jeg ved i hvertfald at de ikke udvider sig ved knæene. 🙂 De er helt perfekte 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Magic on the cheekbones // Maybelline Strobing Stick