Det ser sort ud!

Lets stay inside // Wide pants and classic tee

img_3058 img_3049 img_3061 img_3057

Det er så godt som umuligt at få taget gode outfitbilleder udenfor i øjeblikket, så forleden dag valgte jeg at forsøge mig med et par indendørs billeder, for at få fremvist mine lækre ternede bukser fra Gina Tricot, som jeg fik i fødselsdagsgave i September. Jeg har stort set ligget i sengen siden min fødselsdag, så derfor er det først nu at jeg har kunne vise jer dem.
Når jeg bruger de ternede bukser matcher jeg dem primært med basic-items som en sort t-shirt eller en hvid skjorte. Bukserne er nemlig så iøjenfaldende i sig selv, at resten af outfittet gerne skal være så simpelt som muligt, efter min mening.

T-shirten er fra Filippa K og er også en fødselsdagsgave.

Bukser: Gina Tricot (Købes her) // T-shirt: Filippa K (Købes i hvid her) // Sko: Gardenia Copenhagen (Købes her)

xx Alberte

bloglovin follow1

3 kommentarer

 • Synes at billederne er blevet rigtig fine, det kan nemlig være ret svært at få taget ordenlige billeder indenfor.. Jeg har i hvert fald ikke mulighed for det i vores lille lejlighed, uden at der kommer en gammel sofa eller et TV i baggrunden, haha 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alberte Whitta

   Haha, det er også en udfordring! På billedet kan man ikke se hvor mange ting og sager (rod) jeg har fjernet for at billederne blev gode, haha! 😛 <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Hvilket mærke er stolen? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det ser sort ud!