London in Copenhagen

Når der er styr på tingene! // Life-update

Processed with VSCO with a6 preset

Jeg var i Lørdags sammen med en rigtig god veninde. For mig er min evige inspiration mine veninder. Jeg får altid ekstremt meget inspiration og lyst til at smide alt mit tøj ud, købe nyt og generelt få orden på mine sager. Det er muligvis fordi at jeg har lidt svært ved at finde min egen stilmæssige identitet, men det er jo samtidig en meget naturlig reaktion – at man gerne vil være ligeså fucking smart som ens veninde er. Og mine veninder er altså virkelig smarte og mode-agtige – de fleste af mine veninder er også modebloggere, så det er nok derfor. 😉

Anyways, det var SÅ dejligt at være på besøg i et hjem hvor alting ér som det skal være. Som I kan se har min veninde sorteret sit tøj efter farve, så de forskellige items er nemme at finde.
I øjeblikket er ALT i mit hjem det rene ragnarok. Tingene roder og mit værelse bliver brugt som midlertidig spisestue, da vores stue-etage er ved at få lagt gulv og køkken. Jesus, hvor var det et dejligt afbræk at besøge et hjem hvor der er styr på tingene.

Nu lakker det dog snart mod enden, og så får jeg mit værelse i fred. Og så håber jeg at jeg kan få mit tøj til at lugte lidt mindre af mad, end det gør i øjeblikket.

xx Whitta

bloglovin follow1

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

London in Copenhagen