GIRLS // Cecilie Slemming

New in from Céline, sneak peek

dsc07048

Kan I mon gætte hvad jeg har købt i Céline-butikken i Illum? Jeg kan røbe at det er noget med leopardprint… Så siger jeg ikke mere. Hvis man følger mig på instagram kender man garanteret svaret, men til dem som ikke følger mig derinde (Shame on you!) Synes jeg lige at vi skal have en gætteleg.
Gæt i kommentarfeltet og se om du får ret, når jeg viser mit nyeste køb imorgen!

xx Whitta

bloglovin follow1

2 kommentarer

  • Sofie B

    Du har afsløret dig selv i et tidligere indlæg på ugen hvor du havde stylet tre outfit. Der har du det på som du har købt fra Celine. Føler mig lidt stakler😳

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GIRLS // Cecilie Slemming