New in from Céline, sneak peek

New in from Céline

dsc07062 dsc07074

I sidste uge besluttede jeg mig for at tage på en lille shoppetur med min mor. Ikke fordi at jeg skulle købe noget, men simpelthen bare fordi at jeg ikke havde været inde på strøget i en måned og havde abstinenser efter at indånde den dejlige duft af bil-os og menneskestress. Selvom jeg er sensitiv og ikke kan lide alt for store mængder af mennesker i længere tid af gangen, så kan det også være dejligt at få en lille dosis af kaos, så man får opbygget sig lidt modstandkraft og bliver bedre til at håndterer det.

Men selvom planen ikke var at købe noget, så endte jeg alligevel med at gøre mig et rimelig dyrt køb i Céline-butikken i Illum. Jeg har ønsket mig de her solbriller siden sommerferien, så nu tænkte jeg at det skulle være nu!

Hvad synes I om dem? De koster ca. 2.200 kroner.
xx Whitta

bloglovin follow1

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New in from Céline, sneak peek