Zara evening collection favorites

November i Illum!

skaermbillede-2016-11-07-kl-16-44-17

I November måned sker der ting og sager i Illum i københavn! Personligt er Illum en af mine favorit steder at shoppe, da udvalget af mærker efterhånden er massivt stort – lige fra helt eksklusive mærker som Céline eller Joseph, til highstreet som Envii.
I November bliver det dog endnu sjovere at besøge Illum, for der sker der en række spændende ting, som I kan læse mere om her!

PRADA ÅBNER
Prada åbner deres første butik i Danmark – og det bliver ikke bare en lille flagshipstore, men den bliver altså på hele to etager(!) Og så er der både tøj til mænd og kvinder.
Butikken åbner 11. November klokken 10:00 (Imorgen) – så hvis du skal være en af de første til at besøge butikken, så er det dér du skal være der!

Afsløring af julevinduerne! 
19. November klokken 12:00 bliver Illums julevinduer afsløret! I år har Illum taget julevindues-dekorationerne til et helt nyt level og de har i den forbindelse skabt hele seks kæmpe julelandskaber, som vi kan nyde, når vi går forbi det store storcenter. Lanceringen af vinduerne vil blive fejret med et event, hvor der er goodiebags til de første 350 som kommer! – Jeg vil selvfølgelig prøve at være der, for jeg elsker jul og julestemning.

Jul på Illum Rooftop
Er du ligeså pjattet med julestemning som jeg, så skal du besøge Illum Rooftop i November og December måned! Der vil der nemlig blive julet for vildt, med både Gløgg og julemad. Der vil også være fin juleudmykning på Illums terrasse – gud hvor jeg glæder mig til at se det!

xx Whitta

bloglovin follow1

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Zara evening collection favorites