I denne uge... #3

Travel plans // London!

ya-la-fachada-promete_ampliacion

Så er biletterne bestilt! I starten af December rejser jeg til London, hvor jeg skal købe julegaver og nyde den magiske stemning af jul, som London er verdensmestre i at skabe, med store juletræer, julemarkeder og en duft af kanel uanset hvor man befinder sig. Som 9-årig besøgte jeg London ved juletid og blev super overrasket over hvor meget de gør ud af det, når det er jul (det ser man også i Love Actually) og det vil jeg gerne opleve igen.
Så jeg skal have pakket den store vinterfrakke, mit Isabel Marant halstørklæde og min kashmirhue. Jeg glæder mig til at gå ture i Notting Hill, besøge Selfridges og Liberty, nyde synet af de smukke julelys som blinker i mørket og få lavet nogle gode blogindlæg til jer fra hotelværelset!

Har i noglesinde besøgt London ved juletid?
xx Whitta

bloglovin follow1

3 kommentarer

 • Lyder superhyggeligt. Har desværre ikke været i London endnu, men det står klart på ønskelisten. God fornøjelse og bring gerne masser af gode shopping tip med hjem til os andre;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Årh ja London er virkelig en utrolig smuk by til jul! Elsker den stemning de får frem <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Jeg har desværre aldrig besøgt London ved jule tid men det er en kæmpe drøm. Jeg har kun besøgt London en gang og det var på studie tur her i Marts, men det er et stort ønske at komme tilbage og især ved juletid. Men glæder mig til at hører om turen og se billeder derfra på bloggen.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I denne uge... #3