Three outfits from Dresslily!

Wanna wear // Black on black

wanna-wear

Silkebluse fra Hosbjerg // Lædernederdel fra Hosbjerg // Ballerinaer fra Isabel Marant // Solbriller fra Céline

To af overstående items har jeg faktisk allerede købt og jeg ved ikke om I kan gætte hvilken? 😉
Men ligenu drømmer jeg virkelig om at iføre mig dette smukke sorte outfit. Hver vinter bliver jeg simpelthen obsessed med sort, hvorimod at jeg altid er obsessed med hvid og “milde” farver når det er sommer og forår. Men ligenu lokkes mit blik af alt der er sort – og gerne med cool metal-detaljer som overstående sko og nederdel.

xx Whitta

bloglovin follow1

2 kommentarer

  • Ida.

    Jeg tror på sko. Og solbriller.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria

    Jeg vil gætte på nederdelen, eller blusen. Men jeg går nu mest på nederdelen! 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Three outfits from Dresslily!