Den perfekte gave til din mor/datter

3. advent giveaway // Rosemunde rullekrave

dsc07917 dsc07911 dsc07901

Det er blevet 3. søndag i advent og selvom jeg i et tidligere indlæg skrev at der ikke kom nogle advents-giveaways, så har jeg alligevel fået lavet nogle fede aftaler med brands som gerne vil donerer ting, så jeg kan forkæle Jer lidt her i julen.

Idag kan I vinde den rullekrave som jeg har på, på overstående billeder. Altså I får jeres egen, men den er magen til den jeg har på. 😉 Rullekraven er fra Rosemunde og den er simpelthen fantastisk at have på!
Jeg har før skrevet hvor meget jeg elsker rullekraverne fra Rosemunde og denne er bestemt ikke en undtagelse!

For at deltage i giveawayen skal I blot følge Rosemunde på instagram HER og følge mig på instagram HER. Derudover skal I skrive en kommentar til dette indlæg med hvad I hedder på instagram og hvilken størrelse I ønsker rullekraven i. 🙂

jeg trækker en vinder 4. søndag i advent.

I kan forresten stadig nå at være med i konkurrencen om et par øreringe fra RBSS smykker. Besøg indlægget hvor I kan vinde øreringene HER

xx Alberte

bloglovin follow1

49 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den perfekte gave til din mor/datter