Freezing cold

Blå bolig

blue-home

1) Udstillingsplakat af Marco Del Re // 2) Smykkeskål af porcelæn // 3) Gråblå lampe i messing // 4) Blå pude i bomuld // 5) Condesa stol

I øjeblikket er farven blå helt klart den som altid fanger mit øje, når det gælder boligindretning. Det gælder både lyseblå, mørkeblå, stærk blå og sart blå. Det er begrænset hvor blåt mit værelse kan være, da jeg har en blå væg, så det vil virke lidt for voldsomt, hvis min bolig også bliver fyldt med blå ting, men et par enkelte blå ting kan der helt sikkert godt blive plads til!

Jeg har fundet en masse fantastisk smukke boligting i blå, som jeg ligenu går og drømmer om!

xx Alberte

bloglovin follow1

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Freezing cold