Life-update: Nyt år, ny garderobe!

Derfor vælger jeg nytår fra!

tumblr_n8svjtjrul1rvwlxno1_1280

Vi har ramt 31. December og jeg sidder mod forventning hjemme i mit hus, med min hund i favnen og en kop te ved min side. Min hund er ikke glad for fyrværkeri, så jeg prøver at nusse lidt om hende og gøre aftenen lidt lettere for hende. Jeg er heller ikke selv fan af nytår eller høje lyde. Med fare for at lyde som en kedelig grå gammel dame, så synes jeg at nytår er støjende, overvurderet og faktisk en dag jeg helst vil have overstået. Jeg synes det er en skør ting at fejre overgangen fra ét år til et andet, for det er jo i princippet bare en dato nogle mennesker for mange år siden har bestemt skal være overgangen fra ét år, til et nyt.

Jeg kan egentlig meget godt lide at se dronningens nytårstale og jeg kan også godt lide at spise god mad, men ellers er denne dag egentlig lidt ligesom resten af juleferiens dage for mig.

Hvad synes I om nytår? Er I mere positivt stemt end jeg er? 😉
xx Whitta

bloglovin follow1

2 kommentarer

 • Astrid

  Jeg har i år også valgt nytår fra. Har alt for mange gange oplevet at blive skuffet, og i år er første år i min egen lejlighed, så hvorfor ikke ❤️ Godt nytår! Håber, din hund klarer fyrværkeriet 🌸

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alberte Whitta

   Rigtig godt nytår til dig også! <3 Håber du havde en god aften i din nye lejlighed! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Life-update: Nyt år, ny garderobe!