Mads Nørgaard Christmas wishes

GIRLS // Alma Spies

img_2376

Alma Spies // 17 år // Frederiksberg

Jeg vil aldrig gå på kompromis med… Hvis et item er blevet set alt for meget i gadebilledet – så er det lige meget, hvor fedt et item det egentlig er, for så kan jeg simpelthen ikke få mig selv til at bruge mine penge på det.

Min garderobe er fyldt med… Sko! Jeg ELSKER sko og det er helt klart dét jeg bruger flest penge på.

Tre ord som beskriver min stil er… Moderne, minimalistisk, og bred – bred fordi jeg nok stadig er en smule stilforvirret og har svært ved at holde mig i ét bestemt leje.

Min hverdags-uniform er… Et par sorte bukser med en cashmere strik og læderjakke samt nogle rå boots med en feminin taske.

Jeg er meget inspireret af… Mine veninder! Jeg har egentlig ikke et stilikon eller én bestemt person jeg går til for inspiration – men jeg finder utroligt meget inspiration i mine veninder og diverse jeg følger på instagram. Alle mine veninder har egentlig bare skide god stil og er gode sparringspartnere når det kommer til tøjkøb.

Et stykke musik eller sang som beskriver min stil perfekt er… Hahah det er nok ikke lige sangen jeg ville bruge til at beskrive mig eller min stil, men “It Girl” med Pharrell Williams er klart en sang der får mig til at VILLE være lækkert klædt! En god kickstarter til at finde det rigtige outfit.

Mine tre favorit-butikker er… Zara, Nué og Ganni.

Man vil aldrig komme til at se mig med… Ejjj den her kan jeg ikke lide, jeg er virkelig typen der kan gå fra at hade et item til at elske det på ingen tid hah! Men noget tætsiddende dyreprint er nok et klart no-go herfra. Alt for mange associationer til pop-tiden med D&G leopardbluser…!

Mit favorit-tøj til festlige lejligheder er… Læderbukser er altid mit foretrukne item hvis jeg skal ud! De kan bare lige give outfittet dét ekstra det har brug for, lige meget hvad de bliver sammensat med.

Mit næste køb skal være… Et lækkert outfit til min 18-års fødselsdag i januar – derudover skal jeg klart have bestilt flere statementøreringe hjem!

Følg Alma Spies på instagram HER

Læs også interview med…

Amanda Bugge // Caroline Plummer // Cecilie Slemming // Sofie Parelius // Julie Degn // Sille Nikolajsen // Malina Kragmann // Andrea Rognstad // Louise Roswall

xx Alberte

bloglovin follow1

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mads Nørgaard Christmas wishes