J.W Anderson Resort 2017

GIRLS // Maria Jernov

344a4180

Maria Jernov // 23 år // København // Tidligere modekoordinator hos ELLE

Jeg vil aldrig gå på kompromis med… Mine drømme, det er meget vigtigt for mig at få prøvet mine tanker og ideer af – ellers bliver jeg kvalt.

Mit garderobe er fyldt med…. Hvidt! Jeg har usandsynligt meget hvidt tøj, det er som om jeg aldrig får nok af det! Og så har jeg virkelig mange frakker, men dem kan man heller ikke gå ned på når man bor på den nordlige halvkugle.

Tre ord som beskriver min stil er… Uforudsigelig, klassisk og streetstylet. 3 ord som stikker totalt i hver sin retning, men sådan er mit klædeskab også!

Min hverdags-uniform er… Om sommeren er det lyse boyfriend jeans, en hvid t-shirt og et par seje mules eller flade sandaler. Om vinteren går jeg meget i cashmere crewnecks og flade (gerne lidt chunky) ankelstøvler.

Jeg er meget inspireret af… Seje forretningsfolk som tør tage nogle chancer, det er som SE & HØR for mig!

Min favorit-accessory er… Få men lækre smykker.

Mit favorit-item i min garderobe er… Lige pt. mine Balenciaga biker boots, jeg troede egentlig ikke jeg ville få gået så meget med dem men de hænger på mig dag ud og dag ind.

Et stykke musik eller sang som beskriver min stil perfekt er… “Independent women” med Destinys Child, den er god at høre når man har en dag man føler sig ovenpå og cool men også på dage hvor man har brug for at blive mindet om at man er det!

Mine tre favorit-butikker er… Jeg går faktisk overraskende lidt i butikker, jeg synes det er en anelse stressende. Men jeg vil sige at den nye Prada butik vi har fået I København er en oplevelse i sig selv at gå ind i – det bør man gøre ihvertfald engang om måneden (pas på ikke at savle på møblerne, YUM!).

Man vil aldrig komme til at se mig med… Egentlig har jeg lyst til at sige sort fordi jeg virkelig ikke bryder mig særlig meget om sort, men det kan jeg ikke sige for jeg ejer et par sorte bukser. Jeg har det også nogengange på, på min blog men det er slet ikke den farve jeg griber først efter i skabet. Jeg ved det faktisk ikke, man skal aldrig sige aldrig.

Mit favorit-tøj til festlige lejligheder er… En smuk minikjole med bindebånd i halsen, flade sko og nybarberet ben – så kan det ikke gå helt galt!

Mit næste køb skal være… Hvis jeg havde alverdens penge ville det være en grå beige Birken fra Hérmes med hvide syninger men det bliver nok en hvid skjorte med lidt vidde i ærmerne, sådan en leder jeg efter til den kommende modeuge.

Følg Maria Jernov på instagram HER

Læs også interview med…

Alma Spies // Amanda Bugge // Caroline Plummer // Cecilie Slemming // Sofie Parelius // Julie Degn // Sille Nikolajsen // Malina Kragmann // Andrea Rognstad // Louise Roswall

xx Alberte

bloglovin follow1

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

J.W Anderson Resort 2017