My life would be complete if...

How to style jeans for christmas-parties! + rabatkode!

dsc07773 dsc07763 dsc07782

Jeg kan ligeså godt sige det som det er, jeg er bestemt ikke en kjole-pige og jeg vil faktisk meget nødigt tvinges ud af mine jeans – især ikke nu, hvor jeg har fundet et jeans-mærke som jeg virkelig er glad for og som aldrig skuffer mig. Derfor har jeg besluttet mig for at introducerer Jer for det outfit jeg planlægger at være iført nytårsaften og til diverse kommende julefrokoster.

Jeg har nemlig modtaget disse Alexa-jeans fra Ivy Copenhagen, som har et virkelig cool look pga. det slidte look ved knæene. Jeg synes sagtens at disse  jeans kan passe til et fest-outfit, da de er lidt specielle og noget udover det sædvanlige, pga. det rå og edgy udtryk de har.

Sammen med bukserne har jeg taget min nye hamrende smukke silkeblazer fra Baum Und Pferdgarten på, et par chunky hæle og nogle lange øreringe fra Isabel Marant.

Nu til rabatkoden!
Jeg elsker selv Ivy Copenhagen (det har I nok fundet ud af, da jeg nærmest ikke er iført andet på mine outfitbilleder) og derfor vil jeg rigtig gerne give Jer muligheden for også at opleve følelsen af at være iført disse lækre og bløde jeans! Derfor har jeg skaffet en rabatkode til jer, så I kan få 15 % rabat på ALT fra Ivy Copenhagens webshop.  Jeg kan personligt anbefale Jer Alexa-modellen, som jeg er blevet virkelig glad for!

Koden er PJK7KD93M0GN og den er gældende hele December måned!

Kom til Ivy Copenhagens webshop HER
Kom til Alexa-bukserne HER

xx Alberte

bloglovin follow1

2 kommentarer

 • Betina

  Hej Alberte 🙂
  Tak for en rigtig fin, personlig blog!
  Jeg har nu i noget tid ledt efter de perfekte jeans og synes virkelig Ivy Copenhagens ser flotte ud – også til prisen! Men jeg ville høre dig, om du tilfældigvis ved hvilke butikker der forhandler dem? For jeg kan godt lide at prøve jeans på i virkeligheden inden jeg køber da jeg svinger meget i størrelserne 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alberte Whitta

   Hej Betina,
   Tusind tak for de rosende ord! <3
   Jeg må indrømme at jeg faktisk ikke ved hvilken fysiske butikker de sælges i. Jeg er dog sikker på at Ivy Copenhagen har en forhandlerliste, så hvis du skriver til dem på nedstående link, så kan de nok svare. 🙂
   Kh. Alberte
   https://ivycopenhagen.com/pages/contact

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My life would be complete if...