I denne uge... #7

Isabel Marant armcandy

armcandy

Smalt armbånd i hvid // Armbånd med farverigt mønster // Armbånd med perler

Isabel Marant er udkommet med en masse nye smukke smykker. Især de nye armbånd har jeg forelsket mig i. Jeg er ikke typen som går specielt meget med armbånd. Jeg har  nogle armbånd fra Anni Lu som jeg virkelig elsker  og som jeg altid har på til festlige lejligheder, men jeg kunne rigtig godt tænke mig at begynde at gå mere med armbånd til hverdag. Jeg har bare svært ved at huske smykkerne, når jeg skal suse ud af døren om morgnen.

Jeg er især vild med det mønstrede armbånd og fordi det ikke skal lukkes med en lås, så er det også nemt lige at tage rundt om håndleddet.
Hvad synes I om armbåndene?

xx Alberte

bloglovin follow1

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I denne uge... #7