I denne uge... #9

Juledage, julefrokost og glutenfri leverpostej

15658885_10209457135759637_457288159_o

Godaften girls! Havde I en dejlig juleaften? Jeg havde en skøn aften i selskab med mine forældre, storebror, bedsteforældre og faster. En ganske traditionel juleaften, præcis som den skal være!

Idag har jeg brugt dagen på at drikke te i store mængder, sove længe og samle energi til de næste par dage. Imorgen skal vi nemlig holde julefrokost med mine bedsteforældre og hele min familie fra Jylland. Det bliver simpelthen så hyggeligt og jeg glæder mig virkelig til at se dem igen, for grundet at de bor i Jylland, ser vi dem desværre ikke så tit!
I år bliver noget af julemaden til julefrokosten desuden glutenfri, så jeg kan spise lystigt uden at få dårlig samvittighed. Min mormor står for at lave hjemmelavet leverpostej helt fra bunden, som både er uden laktose og gluten.

Der vil stadig komme massere af blogindlæg i juleferien, så selvom jeg holder mig beskæftiget med jule-arrangementer kan I godt regne med at finde blogindlæg herinde. 😉

xx Alberte

bloglovin follow1

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I denne uge... #9