22 udsalgsfund fra ASOS!

Julefrokost iført Baum Und Pferdgarten

img_6698 img_6699 img_6694

Bukser: Baum Und Pferdgarten // Sko: Gardenia Copenhagen // Sweater: Basic Apparel // Taske:Marni

Jeg er efterhånden ved at have kommet mig ovenpå juleaften, men jeg er stadig rimelig udmattet. Om ikke andet var det igår at familien skulle holde julefrokost for syv mennesker, så jeg var iført mine nye pyjamas-inspirerede bukser fra Baum Und Pferdgarten, som har elastik i taljen, så der var plads til at maven kunne udvide sig, i takt med indtaget af smørrebrød med sild og leverpostej.

Jeg havde faktisk dette pyjamas-sæt på min ønskeliste, men da jeg hørte en lille fugl synge om at sættet allerede var ved at være udsolgt, så købte jeg det faktisk et par uger inden jul. Jeg elsker bukserne og jeg ved at jeg kommer til at gå med sættet virkelig meget igennem både forår og sommer – både som sæt, men også hver for sig. I får snart den fine blazer/skjorte at se, som passer til bukserne.

Med ønsket om en fortsat dejlig juleferie, så vil jeg takke af og sætte mig og nyde lidt dårligt fjernsyn under dynerne. 😉
HUSK iøvrigt at jeg har en giveaway igang om et par lækre jeans fra Ivy Copenhagen. Kom til konkurrencen HER

xx Alberte

bloglovin follow1

3 kommentarer

  • De bukser er da også for smukke! Super smart med den elastik dér, haha! 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sikke nogle lækre billeder af dig! Bliver nødt til at spørge om, hvilket kamera du bruger? 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

22 udsalgsfund fra ASOS!