En kitschet jul!

Klar til juleaften med nyt hår!

dsc08290dsc08289

Efter at mit hår for gang omtrent 100. gang viklede sig fast i min Marni-taskes spænde og jeg mistede en god tot hår, besluttede jeg at langt hår bare ikke er mig! Derfor er manken nu forsvundet og i stedet har jeg fået den længde jeg bare fungerer bedst med efter min egen mening! Jeg kan supergodt lide langt hår til mange andre piger, men jeg har bare så stort, fyldigt og rodet et hår at jeg føler det er til besvær for mig!

Så i Onsdags blev denne frisure en realitet og jeg er SÅ glad og tilfreds. Onsdag var jeg udover at være til frisør, sammen med min veninde Sille og det var altså virkelig rart lige at få bekræftet fra en veninde at håret altså fungerede til hovedformen. 😉

Dette er lidt et teaser-indlæg, for der medfølger faktisk et par outfitbilleder til de billeder jeg tog af håret, men outfitbillederne tager vi i starten af næste uge – så stay tuned. 😉
Nu vil jeg gå ind og pakke gaver ind, som skal ligge under juletræet imorgen! I må iøvrigt endelig huske at kigge forbi bloggen imorgen, for der kan I vinde den lækreste præmie!!

Last but not least, så må I bærer over med at der i den næste tid kommer en del outfitbilleder hvor jeg har langt hår – det er nemlig ikke alle mine outfitbilleder som er nået at komme ud endnu og selvom jeg gerne vil bilde jer ind at billederne bliver taget samme dag som indlægget kommer op, så fungerer det ikke helt sådan, når man har et travlt skema som jeg. Håber I forstår!!

xx Alberte

bloglovin follow1

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En kitschet jul!