Blå bolig

Life-update: Nyt år, ny garderobe!

dsc08209 dsc08211

I slutningen af December sad jeg og læste et af mine yndlings-magasiner Costume. De havde en artikel hvor de guidede til hvordan man på en super nem og overskuelig måde kan få ryddet ud i sin garderobe! Pointen var at man fandt 37 items i sin garderobe (inklusiv sko) som passede til årstiden – i vores tilfælde vinter. Og alle andre items og sko i garderoben skulle derfor ned i plakstikkasser. Og plastikkassen må så først findes frem, når man ryger ind i en ny årstid. Og hold nu fast! – Man må ikke shoppe flere vinter-ting, men når man skal shoppe skal man altså tænke frem og købe ting til foråret. Mega fedt og overskueligt koncept!

Så jeg røg straks i mit entusiastiske hjørne og fløj hen til mine tøjstativer og pillede alt sommertøjet ned i mine Ikea-plastikkasser. Nu har jeg cirka 45 stykker tøj hængende, som jeg altsammen kan se vinter-potentiale i, så jeg skider lidt på at artiklen skrev 37. Jeg kan ikke undvære nogle af mine 6-7 sweatre, heller ikke selvom de lidt ligner hinanden. 😉

xx Alberte

bloglovin follow1

2 kommentarer

  • Ida

    God ide. Det vil jeg også. Og så lige et tak til dig. Du har delt så mange gode opslag hele året. Både Om mode og om dig selv. Godt nytår til dig.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Blå bolig