Rabatkoder til dig der elsker netshopping!

My christmas wishlist // Part 1

christmas-16

Jeg har i modsætning til normalt rigtig mange julegaveønsker! Jeg tror at det er alle de sygedage i sengen, som har gjort at jeg nu har en ubærlig stor træng til at få nye ting til både mit værelse og i garderoben.
Grundet de ekstremt mange gave ønsker har jeg besluttet at  dele mine julegave-ønske-indlæg op i flere dele, så det ikke bliver for uoverskueligt. 😉
Her kommer de første ønsker.

1) Jeg har én rigtig varm vinterfrakke, så jeg synes faktisk godt at jeg kunne trænge til at have en til frakke, så jeg har lidt forskelligt at vælge imellem. Overstående frakke er fra Isabel Marant og jeg synes at den er superfin og har det cool herrefrakke-look som jeg er så vild med.
Jakken købes HER

2) Dette sæt har jeg haft et godt øje til siden Baum Und Pferdgarten holdt pressedag i foråret, hvor man kunne se første smugkig af tøjet fra Pre Spring 17. Jeg er stor fan af sættet i denne mørkebrune nuance og så er jeg så heldig at mørkebrun er en rigtig god farve til min hud.
Skjorten købes HER

3) Bukserne til sættet, som jeg selvfølgelig også meget gerne vil have fingrene i.
Bukserne købes HER

4) Jeg mangler et par klassiske sneakers og jeg har kun hørt godt om New Balance, derfor tror jeg at jeg ender med et par derfra og disse er lige mig!
Sneakersne købes HER

5) Denne lampe har jeg ønsket mig i et år og jeg er stadig pjattet med den! Jeg er kæmpestor fan af GUBI, så selvfølgelig er den højt på ønskelisten.
Lampen købes HER

xx Alberte

bloglovin follow1

2 kommentarer

 • Ej nogle fine ting, glæder mig til at se resten! Det er altid rart med lidt inspiration, selvom min ønskeliste allerede er sendt afsted 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alberte Whitta

   Du er hurtig! 😛 Har først lige sendt min afsted – men det er måske bare mig som er langsom! 😛 <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rabatkoder til dig der elsker netshopping!