Ting jeg bliver rasende over!

Pink fiskenet til indkøb!

collage

Efter at have udgivet DETTE indlæg forleden, har jeg allerede fået et par henvendelser fra jer skønne læsere, omkring mit smukke  lyserøde net. Derfor tænkte jeg at jeg som den public-service-platform jeg forsøger at bestræbe mig på at være, ville skrive lidt om nettet.

For et par uger siden var jeg nemlig ude og købe julegaver til familien og I år havde jeg besluttet mig for at besøge den fine interiør-butik Beau Marché.
Butikken er fyldt op med smukke vaser, lamper, skulpturer, puder osv. og så er det altsammen inspireret af Frankrig.

Men I kender jo mig! Jeg elsker pæne ting. Så udover at få købt en masse julegaver derinde, så forelskede jeg mig selvfølgelig også selv i de ting jeg skulle give folk i julegave. Så overstående net, som jeg også gav til min faster, var jeg også selv nød til at eje! Så jeg kom hjem med nettet i en smuk lyserød farve,som pepper ethvert outfit op.

Disse net findes også i lilla, blå, grå, orange, sort og gul og de kan købes på Beau Marche’s hjemmeside HER

xx Alberte

bloglovin follow1

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ting jeg bliver rasende over!