GIRLS // Alma Spies

Sponsoreret video // Hvad julen betyder for mig

skaermbillede-2016-11-30-kl-19-45-31

Hvis man ikke var i julehumør før, så blev jeg det da i den grad da jeg så den video LIDL har lavet i forbindelse med julen – den skal I altså lige se, hvis I mangler det gode julehumør! Videoens budskab er at hylde de kvinder som hvert år pisker i supermarkedet og i butikker for at købe and, julegaver, risalamande osv. for at julen bliver helt perfekt. Og de skal altså virkelig hyldes, for selvom det er en sød tanke at det er julemanden som kommer med gaverne, så ved vi godt at julen er liiidt mere stressende end dét.

Videoen fik mig også til at tænke på hvad julen er for mig. For mig er julen ekstremt hellig og den skal gerne være præcis som den plejer – for den har altid været fantastisk på den måde. I min familie starter julen 1. søndag i advent, hvor vi høre julemusik, pynter huset og spiser jule-bag, som f.eks. klejner og pebernødder. Og så fortsætter julen ellers indtil nytår. December måned går naturligvis med at købe julegaver, købe juletræ og naturligvis at glæde sig herremeget til 24. December!
24. December står den på besøg i kirken – hvilket altid er ekstremt stemningsfuldt, uanset om man er kristen eller ej – og så bliver der set Disneys juleshow.
Ved syv-tiden bliver der spist. Ofte laver vi både flæskesteg og and, da vi allesammen har forskellige favoritter. I virkeligheden er det allermest magiske ved julen at sidde ved det runde spisebord og nyde familiens selskab. At sidde ved det runde bord iført sit pæne tøj og kigge på sin dejlige familie henover stearinlysene og glæde sig over den lækre mad – det er hele essensen i årsagen til at julen er hellig for mig og at den ikke skal laves alt for meget om.

Hvad betyder julen for Jer? Hvordan fejrer I julen og juleaften?
xx Alberte

Indlægget er sponsoreret af LIDL

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GIRLS // Alma Spies