Klar til juleaften med nyt hår!

The perfect bag for spring and summer

dsc05614

1) Pung med blå striber // 2) Stor taske med gule striber // 3) Lille taske med mørkeblå striber // 4) Lille taske med gule striber

Det kan være vanskeligt at forestille sig at vi noglesinde får forår og sommer, men det er altså nu engang de næste sæsoner vi træder ind i. Derfor er jeg i øjeblikket igang med at forberede min garderobe for den næste sæson. Det gælder både tøj, sko og selvfølgelig tasker! Jeg har en del sorte tasker i min garderobe og selvom sorte tasker altid vil være iblandt mine favoritter, så har jeg også altid lyst til lidt liv og farver når det er sommer! Derfor er disse tasker fra Balenciaga helt perfekte.

Jeg har fundet tre tasker og en pung fra Balenciagas stribede kollektion som jeg vildt gerne vil have fat i! Jeg er især ret så vild med den store rummelige gule taske og den lille blå pung.

Hvad synes I om kollektionen? Er de fjollede eller fede?
xx Alberte

bloglovin follow1

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Klar til juleaften med nyt hår!