Sometimes I steal my best friend's clothes

Consider to buy // Classic items

dsc05614

Eftersom at jeg har købt et kamera til 5.000 kroner i denne måned, så er min pengepung forholdvis tom, så jeg planlægger lidt at spare op nu, da jeg i starten af Marts rejser til London. Alligevel har jeg altså kastet min kærlighed rimelig meget efter to meget klassiske items, som jeg ligenu mener vil kunne gøre hele forskellen i min garderobe!
Skjorten  er fra Toteme og jeg har ønsket mig den siden jul, hvorimod at skoene er en rimelig ny opdagelse. Jeg har altid tænkt at Repetto-sko var lidt for old-fashioned og at jeg ville komme til at ligne en frue med dem, men efter at have set blandt andet mit stilikon Emmanuelle Alt med dem, sammensat med et par cool skinny jeans, så er jeg blevet rimelig hooked på selv at eje et par Repetto sko.

Hvad synes I om mine nye overvejelser til garderoben? Åh hvor er jeg bare dårlig til at spare op!

Skjorten købes HER
Skoene købes HER
xx Alberte

bloglovin follow1

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sometimes I steal my best friend's clothes