Har jeg fået restylane?

Girls // Amanda Thaarsti

img_6536

Amanda Marie Thaarsti // 19 år // Praktikant hos Darling Creative Studio

Jeg vil aldrig gå på kompromis med… Vejret! Jeg er den største frossenpind, og går næsten kun i striktrøjer og lignende i vinterhalvåret. Det er mig en gåde, hvordan folk kan holde varmen med blot en t-shirt under deres jakker.

Min garderobe er fyldt med… Striber og sorte bukser! Jeg tror jeg har omkring 17 par sorte bukser i min garderobe, og jeg er bestemt ikke færdig med at udvide på den front. Jeg er så meget en buksepige, så jeg skal aldrig gå ned på bukser i alle afskygninger. I forhold til striberne så er det en ting jeg har været glad for i mange år, og ofte reder et kedeligt hverdagsoutfit for mig.

Tre ord som beskriver min stil er… Basic, minimalistisk, og lidt maskulin.

Min hverdags-uniform er… Jeans, t-shirt, strik med sneakers eller støvler til. Som beskrevet før er min stil meget basic. Jeg er glad for det simple, og kunne aldrig forestille mig selv i et larmende og meget farverigt outfit.

Jeg er meget inspireret af… Instagram! Jeg samler virkelig meget inspiration fra personer jeg ser eller følger på det sociale medie.

Min favorit-accessory er… Det må være min Balenciaga City Classic. Jeg havde ønsket mig tasken i 3-4 år, og så har jeg fået den af en person der betyder rigtig meget for mig. Jeg føler nærmest jeg går rundt med et stykke kærlighed når jeg har den med mig, så bestemt en favorit!

Mit favorit-item i min garderobe er… Helt klart mine Isabel Marant pour H&M læderbukser. Jeg blev først forelsket i dem lang tid efter kollektionen udkom, så jeg ledte længe efter dem og fandt dem så til sidst på Vestiaire Collective. Jeg har fået en del respons på dem, og jeg elsker dem! Dem beholder jeg i mange år.

Mine tre favorit-butikker er… Zara – en rigtig klassiker. Herudover er jeg virkelig glad for Nørgaard på Strøget. Jeg bor lige nu i København, og arbejder lige over for butikken. Jeg har næsten lyst til at smutte forbi bare lige og kigge når jeg får fri fra arbejde. Butikken er inspirerende, og servicen er altid helt i top, hvilket jeg sætter stor pris på! En tredje butik må være & Other Stories, særligt når det kommer til deres sko-afdeling.

Man vil aldrig komme til at se mig med… Jeg har næsten lyst til at sige kjole. Jeg går selvfølgelig i kjoler, og vil på et eller andet punkt gerne gøre det noget mere. Men det virkelig en sjældenhed, som i nærmest aldrig. Jeg tror jeg ejer 2-3 kjoler, og en af dem er stadig med tag.

Mit favorit-tøj til festlige lejligheder er… Jeg tror det må være skjorter eller suits.

Mit næste køb skal være… Sko! Jeg er virkelig på udkig efter både nye sneakers, men også et bare nye hæle.

Følg Amanda Thaarsti på instagram HER

xx Alberte

Læs også interview med…
Mathilde Middelboe // Camilla Middelboe // Cathrine Urhammer // Maria Jernov // Alma Spies // Amanda Bugge // Caroline Plummer // Cecilie Slemming // Sofie Parelius // Julie Degn // Sille Nikolajsen // Malina Kragmann // Andrea Rognstad // Louise Roswall

bloglovin follow1

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Har jeg fået restylane?