Albertes nytårstale

Girls // Camilla Middelboe

camilla-middelboe

Camilla Middelboe // 24 år // Brand Advisor hos Samira Kudsk PR og deltids-selvstændig med Eleanor Visual Art som Kreativ Konsulent

Jeg vil aldrig gå på kompromis med… Komfort, kvalitet og kærlighed.

Min garderobe er fyldt med… Bukser, leopard items og tidløse skjorter.

Tre ord som beskriver min stil… I følge min veninde er “udforskende og kantet med base i det klassiske.”

Min hverdags uniform er… Alt fra praktisk til festlig. Mine dage ser aldrig ens ud. Mandag kan stå på events eller formelle møder og fredag på praktisk styling arbejde. Jeg klæder mig altid derefter. Et sæt jeg altid hopper i, hvis intet andet fungerer må være et par sorte jeans, t-shirt, støvler og min leopard pelsvest og naturligvis masser af smykker.

Jeg er meget inspireret af… Min lille søster Mathilde Middelboe (@mathildemiddelboe).

Min favorit-accessory er… Min Saturn ring fra Mielko, stærkt efterfulgt af støvler og tasker.

Mit favorit-item i min garderobe er… En ruskindsskjorte med trykknapper og laaange ærmer med slids. Jeg bruger den aldrig, men eftersom at den har overlevet i min garderobe i fem år, må den have favorit-status.

Mine tre favorit-butikker er… River and Raven når der skal shoppes kvalitet, bæredygtigt og tidløst (København K). Shop Dora når jeg mangler accessories til hjemmet (Frederiksberg). Rabens Saloner når jeg skal forkæle mig selv med print, farver og pasform (København K).

Man vil aldrig komme til at se mig… I en overdådig hvid brudekjole..

Mit favorit-tøj til festlige lejligheder er… Om sommeren en mønstret eller farverig kjole, bare ben, støvler, smykker og en leopard bomber. I de kolde måneder er jeg mere klassisk i mine valg. En sort kjole med en læderjakke eller et suit.

Mit næste køb skal være… makeup fra det nye danske mærke Miild som lanceres i 2017. Økologisk, bæredygtigt og allergi-venligt makeup. (@miildmakeup)

Du kan følge Camilla Middelboe på instagram HER

Læs også interview med…
Cathrine Urhammer // Maria Jernov // Alma Spies // Amanda Bugge // Caroline Plummer // Cecilie Slemming // Sofie Parelius // Julie Degn // Sille Nikolajsen // Malina Kragmann // Andrea Rognstad // Louise Roswall

xx Alberte

bloglovin follow1

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Albertes nytårstale