ASOS Cashmere

Girls // Mathilde Middelboe

skaermbillede-2017-01-07-kl-17-37-45

Mathilde Middelboe // 21 år // Freelance stylist hos Eleanor Visual Art

Jeg vil aldrig gå på kompromis med… God kvalitet og pasform.

Min garderobe er fyldt med… Sokker. Jeg kunne købe mig fattig i flotte og lækre sokker. Intet bedre end at forkæle sig selv med et par alt for dyre og ligegyldige sokker fra Missoni. Lidt åndssvagt, men de kan jo også se fine ud i et par stiletter!

Tre ord som beskriver min stil er… Underspillet, oversized og måske lidt sporty.

Min hverdags-uniform er… Altid komfortabel, simpel og afslappet. Man ser mig oftest i et par løse jeans eller trousers, t-shirt og blød strik og så gerne sat sammen med et par New Balance.

Jeg er meget inspireret af… Min storesøster Camilla Middelboe (@camillamiddelboe.)

Min favorit-accessory er… Solbriller, store øreringe eller en cool taske. Lige fortiden bruger jeg en fra BrinkbyBrink (@BrinkbyBrink)

Mit favorit-item i min garderobe er… En mørke grøn silke underkjole og min mors gamle vielsesring, som jeg har båret i snart 4 år.

Et stykke musik eller sang som beskriver min stil perfekt er… Puha den er svær. Hmm. Men måske en blanding af Joan Jetts og Lil Kim’s musik. Haha. Det ville jeg i hvert fald synes var optur at få afvide!!

Mine tre favorit-butikker er… Zara, når jeg shopper high street. Lula2Hand, der kan man altid finde lækre designer items til et godt kup. Beau Marché, hvis jeg mangler inspiration på boligfronten.

Man vil aldrig komme til at se mig med… Ægte pels og skind.

Mit favorit-tøj til festlige lejligheder er… Jeg er den dårligste til at klæde mig festligt på. Så det ender altid bare med en silketop til et par løse bukser og en høj hæl. Gerne masser af smykker..

Mit næste køb skal være… Jeg planlægger sjælendt mine køb og det er derfor mest impulskøb jeg gør mig i. Men jeg er næsten lige flyttet til Nørrebro, så måske noget interiør!

Du kan følge Mathilde Middelboe på instagram HER

xx Alberte

Læs også interview med…
Camilla Middelboe // Cathrine Urhammer // Maria Jernov // Alma Spies // Amanda Bugge // Caroline Plummer // Cecilie Slemming // Sofie Parelius // Julie Degn // Sille Nikolajsen // Malina Kragmann // Andrea Rognstad // Louise Roswall

bloglovin follow1

2 kommentarer

 • Jeg elsker de her indlæg! Det er så fin en måde at lære en ny og inspirerende person lidt bedre at kende på. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alberte Whitta

   Ej hvor fedt du kan lide indlæggene!! 😀 Og god blog du har. Har lige været inde og kigge! <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ASOS Cashmere