Just bought // My first pair of shorts!

Girls // Sille Sørensen

skaermbillede-2017-01-15-kl-16-31-43

Sille Sørensen // 22 år // Jobsøgende blogger, journalist, social media manager extraordinaire

Jeg vil aldrig gå på kompromis med… Mig selv og min ærlighed. Jeg ved godt, at jeg måske burde skrive ”kvalitet” eller ”tasker” her, men det eneste jeg har et meget stærkt principielt forhold til min ærlighed. Ligemeget hvad vil jeg altid være ægte.

Min garderobe er fyldt med… Genbrugsfund og særligt oversize herreblazere – hvilket er min afhængighed!

Tre ord som beskriver min stil er… Maskulin, oversize, nordisk-med-et-virkelig-mærkeligt-twist.

Min hverdags-uniform er… Et oversize jakkesæt, en statement tee, et par gigantiske øreringe, sneakers og mine Loewe solbriller. Og så en pels henover skuldrene.

Jeg er meget inspireret af… Mine veninder og de nyeste kollektioner fra Balenciaga og Céline.

Min favorit-accessory er… Statement øreringe! Jeg har efterhånden en stor samling, og jeg er meget sjældent ikke iklædt et par.

 Mit favorit-item i min garderobe er… Puha, det er fandeme svært. Det må være den Saks Potts agtige sorte, over the top pels som jeg fandt i en genbrug. Det var et fantastisk køb.

Et stykke musik eller sang som beskriver min stil perfekt er… ”Dancing on my own”. Jeg er vist lidt af en Manrepeller, når det kommer til mine looks. Det er ikke mig, mændene kigger efter. Heldigvis har jeg allerede hapset én, men ellers så danser jeg sgu bare alene.

Mine tre favorit-butikker er… Røde Kors, Vestiaire Collective og den nederste etage af Illum.

Man vil aldrig komme til at se mig med… Et helt stramt og meget sexet sæt. Så skal det være, fordi der er tilsat sneakers eller et eller andet skørt til. Sådan et helt klassisk kort-sort-kjole-og-meget-høje-hæle interesserer mig ikke.

Mit favorit-tøj til festlige lejligheder er… Jakkesæt. Eller noget helt ufestligt som en hættetrøje eller et nærmest pyjamas-agtigt sæt, der så dresses op med høje hæle og smykker.

Mit næste køb skal være… En himmelblå mini Loewe puzzle taske, som jeg skal købe for min første lønseddel som arbejdende i stedet for studerende.

Følg Sille på instagram HER
Følg Sille på hendes blog HER

xx Alberte

Læs også interview med…

Amanda Thaarsti // Mathilde Middelboe // Camilla Middelboe // Cathrine Urhammer // Maria Jernov // Alma Spies // Amanda Bugge // Caroline Plummer // Cecilie Slemming // Sofie Parelius // Julie Degn // Sille Nikolajsen // Malina Kragmann // Andrea Rognstad // Louise Roswall

bloglovin follow1

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Just bought // My first pair of shorts!