Trashy på den fede måde, og det med at skubbe grænser

Green additions for the home

groen

Pude fra Svensktten // Duftlys fra Fornasetti

Jeg ELSKER farver i garderoben og der må gerne være mange af dem! Når det kommer til boligindretning er jeg nemlig en del mere farvestrålende end jeg er, når det kommer til min tøjstil. I øjeblikket er grøn en farve jeg bliver meget inspireret af og overstående lækre ting måtte gerne flytte ind på mit værelse. Snart vil jeg iøvrigt lave en lille room-tour, for min lejlighed øverst i mine forældres hus er nu blevet om-designet og blevet meget mere mig! I skal glæde jer til at se det!
xx Alberte

bloglovin follow1

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Trashy på den fede måde, og det med at skubbe grænser