Copenhagen stroll

Just bought // Mango udsalg

73023598_50 73060135_52-99999999_01 83050225_07

Lyseblå bluse // Mørkeblå skjorte // Bukser med sort stribe 

Ja, godt nok er bukserne ikke på udsalg, men som altid når jeg er på udsalgsshopping, så ender jeg også lige med at købe én ting fra ‘New arrivals’ med hjem. Det er jo det smarte ved udsalg fra butikkernes side og jeg falder i med begge ben hver gang!

Men her ser I de items jeg fik købt på udsalg hos Mango. Jeg har allerede modtaget pakken fra dem – som overraskende nok kom frem allerede 5 dage efter bestillingen og jeg elsker alle de ting jeg har bestilt! Det er rigtig dejligt, for netshopping er jo altid lidt nervepirrende.

Hvad synes I om de ting jeg har bestilt?
xx Alberte

bloglovin follow1

2 kommentarer

 • Emilie

  Hvilken størrelse har du taget bukserne i?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alberte Whitta

   Jeg har dem i den mindste størrelse. De er nemlig en smule store i størrelsen. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Copenhagen stroll