Meetings all day & a new checked coat

My Flora obsession // Royal Copenhagen

royal-copenhagen

Når man drikker så meget urtete som jeg gør, så bliver ens tekop hurtigt et accessories og når man tilmed er en aktiv instagrammer, så er der bare ikke andre muligheder end at investerer i en kop som er pæn. Og jeg har fundet nogle kopper som er fantastisk smukke og lige mig! Kopperne er fra Royal Copenhagen og kollektionen hedder ‘Flora.’ I kollektionen kan man få underkopper, tallerkener, tekopper og tekander. Jeg har selv en kop med en Magnolia-blomst (billedet til højre) og min veninde Sille har en kop med en Iris-blomst.

Jeg går lige nu og overvejer at købe endnu en kop, så jeg kan begynde at inviterer mine veninder på te.

Hvad synes I om Flora-kopperne?
De kan købes HER

xx Alberte

bloglovin follow1

2 kommentarer

 • Jeg ELSKER dem!
  Jeg er blevet så bidt af Flora efter at ha set flere instagram posts med dem, og til Black Friday sidste år startede jeg min samling, som pt. består af Magnolia, Iris og Mælkebøtte, og de næste jeg har forelsket mig i er Julestjerne, Snerle, Stedmoderblomst og Tulipan. Pt. er Mælkebøtte og Magnolia mine favoritter.

  Elsker blomstermotiverne og at de ik er tegnet helt færdige. De er bare så pæne at ha stående, især på Instagram! De gør altså te lidt mere lækker 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Betina

  Jeg er også faldet direkte i fælden. Fik min første i julegave (også den med magnolia), og har lige bestilt den med mælkebøtte. En mørk mandag morgen bliver altså lidt mere fin, når man kan drikke sin kaffe af en pæn kop.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Meetings all day & a new checked coat