Update // Hvad laver jeg egentlig?

Preppy winter outfit

15778446_10209507489338445_1655741733_o28. December var jeg på udsalgsshopping med min mor og min moster. Som det næsten altid er for mig når der er udsalg, så finder jeg aldrig noget – bortset fra alt dét som der står ‘New Arrivals’ på. Blandt andet blev jeg rimelig forelsket inde i Joseph, på diverse fine forårsjakker og bløde striktrøjer.

Jeg havde dette fine outfit på, på turen ind til byen. Jeg synes selv at outfittet er meget klassisk og næsten lidt preppy og britisk skolepige-agtigt. Det er lidt en stilart jeg er lidt splittet omkring, for jeg ved ikke om det bliver lidt for nuttet, når jeg også har pagehår. Men med et par sorte støvler med nitter, så går det nok. 😉

xx Alberte

bloglovin follow1

2 kommentarer

 • Katrine

  Wauw hvor er du fin 🙂 Jeg leder efter en klassisk jakke i stil med den du har på, hvilket mærke er din? Måske jeg kunne hente inspiration.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alberte Whitta

   Min er fra Designers Remix. Deres jakker er lidt dyre, men også super lækre! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Update // Hvad laver jeg egentlig?