Busy shopping day in my city

Sådan får du status

tumblr_m11plnubyf1qm3r26o1_1280

Jeg er i virkeligheden lidt imod den “trend” der efterhånden er opstået i Danmark. En trend der handler om at præstere og at blive succesfuld og hele tiden forny sig, følge med og være “vigtig.” Jeg er selv typen som har brugt alle mine teenageår på at jagte efter status og succes. Det har virkelig været vigtigt for mig at andre skulle se mig som noget betydningsfuldt og “sejt” – og hvor har jeg bare spildt tiden.

Der er dog nogle ting som er gået op for mig de sidste par år – og nok i særdeleshed her i 2016.
Status er ikke noget man nødvendigvis kan opnå ved at jagte et mål. Selvfølgelig får man automatisk status hvis man får en høj stilling eller bliver udtaget til førsteholdet i fodbold, men man kan også sagtens få status ved bare at være sig selv.

Status handler nemlig om hvordan man bærer sig selv. Hvis man bærer sig selv med stolthed og ikke undskylder for sin egen væremåde, så har man allerede dér gjort et kæmpe arbejde hen imod at blive set som en med status af andre mennesker.

Jeg siger bestemt ikke at man skal “fake” det og at man bare skal smide en smart-i-en-fart-facade op. Hvis man er usikker og ked af det så er det naturligvis smart at bede om hjælp, eller trøst og vise oprigtighed og der er absolut intet galt med at vise sårbarhed. Jeg er personligt sådan at jeg godt kan blive skræmt lidt væk af de typer som ikke virker oprigtige og nede på jorden.

Man skal naturligvis ikke “fake” sig til status, men hvis man ranker ryggen, går faste skridt, smiler til omverdenen med overskud og bære sig selv med stolthed, så vil ens krop automatisk begynde (omend langsomt) at tro på den status.
At ranke ryggen er faktisk lidt et mirakelmiddel og det hjælper ret meget på ens psykiske velbefindende.

Status er dog pisse overvurderet og det ville jeg ønske at nogle havde fortalt mig for fem år siden… hvilket der jo nok egentlig også var. Når man en dag ligger og er ved at dø af alderdom, så er status slet ikke et issue. Der er der ingen som kigger på hvor mange likes du havde på instagram eller hvor stor en karriere du havde. Der handler det hele om kærlighed.

xx Alberte

bloglovin follow1

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Busy shopping day in my city