My favorite Asos brand! // Whistles

Update // Hvad laver jeg egentlig?

dsc08979

Godmorgen girls! Jeg tænkte at det efterhånden var på tide med en lille update på stort og småt. Mange har spurgt mig hvad jeg egentlig foretager mig og om jeg er sprunget ud som fuldtidsblogger. Svaret er nej. Jeg har ikke tænkt mig at blive fuldtidsblogger og jeg har ikke noget som helst ønske om at få mig en karriere inde for blogging (selvom jeg synes det er super sjovt.)  Ligenu er jeg dog lidt ufrivilligt fuldtidsblogger, for jeg har ikke et arbejde pt.

Planen havde egentlig lidt været at jeg skulle begynde på HF, men i sidste øjeblik besluttede jeg mig for at springe fra, da jeg kunne mærke helt inde i maven at det bare ikke var rigtigt for mig. Jeg vil være kreativ og jeg vil ud og prøve nogle ting af og det behov kan jeg ikke få opfyldt ved at gå på HF.
Derfor går jeg i øjeblikket og søger efter job og så er planen at jeg søger ind på enten detailhandel-uddannelsen eller mediegrafiker efter sommerferien. Jeg ved ikke helt hvilken jeg skal vælge!

Jeg keder mig dog ikke, for jeg har jo bloggen og det er dejligt at  kunne passe den og selvfølgelig pleje min venskaber.

Så her har I svaret på hvad jeg egentlig går og bruger min tid på. 😉
xx Alberte

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My favorite Asos brand! // Whistles