Min nye hår-styling rutine (til fugtigt hår)!

Dreaming of wearing // Pretty ASOS suit

collage1

Jakke købes her // Nederdel købes her

Jeg var forleden inde på ASOS og fandt dette absurd fine sæt fra Weekday. Er det ikke vildt fint?
Jeg plejer at holde mig fra at bestille bukser og nederdele på webshops, for det er så svært at finde den rigtige størrelse, men jeg overvejer alligevel om jeg skulle kaste nogle penge efter den. Uanset hvad, så skal jeg i hvertfald have købt den her jakke.

I aften skal jeg sidde og se x-factor. Jeg har haft en benhård uge, så nu bliver det godt at sidde og høre på nogle gode sange og spise noget slik. Jeg holder ligenu med Chilli – jeg synes hun sang skidegodt i sidste uge!
xx Alberte

Sponsoreret indlæg

bloglovin follow1

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min nye hår-styling rutine (til fugtigt hår)!