OBSESSED WITH SHOES FROM ZARA

Focus on a trend: Ruffles

ruffles

0465618001_1_400000

Skjorte: & Other Stories // 560 DKK

3296201131_2_4_1

Sko: ZARA // 449 DKK

4406052427_1_1_1

Bukser: ZARA // 249 DKK

Man kan simpelthen ikke gå ind i en hvilken som helst highstreetbutik, uden at blive mødt af den populære trend flæser, og det har jeg det personligt rigtig fint med! Jeg har uden at have bemærket det, en ønskeliste fyldt med items med flæser på. På listen over kommende køb har jeg blandt andet de tre overstående stykker tøj. Jeg forsøger i øjeblikket at dæmpe mit store penge-forbrug og derfor har jeg endnu engang kastet mig over det store marked af highstreet-items, for at spare lidt pengene. Og heldigvis for mig er der rigtig mange fine highstreet-fund i øjeblikket – især hos & Other Stories, Zara og Mango.

Hvad synes I om flæse-trenden? Siger den jer noget, eller er den to-much?
xx Alberte

bloglovin follow1

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

OBSESSED WITH SHOES FROM ZARA