Christmas present // Isabel Marant

GIRLS // Alberte Whitta

img_1608

Yes, idag er det sku mig selv som er i fokus i denne uges ‘GIRLS.’ Årsagen er at jeg simpelthen ikke har haft tid til at finde en pige til at fortsætte stafetten i ‘girls.’ Der sker en del ting i mit liv ligenu, som gør at mit humør svinger rigtig meget (skriver om det på bloggen snart) og derfor er mit overskud meget svingende. Men nu er det altså mig som svare på spørgsmål og så satser jeg på at ‘Girls’ vender tilbage på bloggen i næste uge. 😉

Alberte Whitta // 20 år // Pt. fuldtidsblogger

Jeg vil aldrig gå på kompromis med… Komfort! Jeg kan simpelthen ikke holde ud at have noget tøj på, som ikke er rart at have på. Tøj som giver mig elektrisk hår eller som klistrer til huden, eller som kradser eller føles stift, er et  no go!

Min garderobe er fyldt med… Skjorter, jakker og sweatre. Jeg tror at jeg er oppe på at eje 15 skjorter, 15 striktrøjer og 10 jakker. Det er måske lige lovlig voldsomt, men jeg kan bare ikke lade være med at købe de ting, når jeg er på shopping.

Tre ord som beskriver min stil er… En god kombination af feminin, normcore og sporty. Jeg kan godt lide at lege med kontraster i mit tøj og lege med at blande forskellige stilarter.

Min hverdags-uniform er… Mine jeans fra Ivy Copenhagen, en stribet skjorte, et par sorte støvler og min fingerring fra Maria Black.

Jeg er meget inspireret af… Jeg finder ofte inspiration til mine outfits på pinterest. Derudover er jeg i øjeblikket fuldstændig pjattet Emmanuelle Alt og jeg får utroligt meget inspiration til mine outfits fra hende.

Min favorit-accessory er… Jeg elsker at gå med øreringe, men helt specifikt er min favorit accessory min ring fra Maria Black, som jeg fik i fødselsdagsgave da jeg fyldte 19 år.

 Mit favorit-item i min garderobe er… Min sorte Marni taske. Den går jeg med hver dag og er en fast del af alle mine outfits. En anden favorit er min sorte herrefrakke fra Designers Remix.

Et stykke musik eller sang som beskriver min stil perfekt er… I have no idea! Nu forstår jeg hvilken vanskelig situation jeg har sat de piger i, som jeg tidligere har interviewet. Sorry! 😉

Mine tre favorit-butikker er… Det er svært at koge det ned til tre butikker, men ligenu er jeg især pjattet med & Other Stories, Filippa K og Beau Marche. Dog er mit all-time favorit mærke Hosbjerg – men de har ikke nogle butik endnu.

Man vil aldrig komme til at se mig med… En lårkort stram kjole som viser massere af hud. Jeg føler mig ganske enkelt slet ikke godt tilpas når jeg er iført meget stramt tøj og så føler jeg mig også meget utilpas når jeg viser meget hud.

Mit favorit-tøj til festlige lejligheder er… Et par festlige stiletter (gerne med en masse glitter), et par skinny jeans og en smuk silketop med en fin blonde eller flæsedetalje. Hvis det er koldt, så en kropsnær blazer udenover.

Mit næste køb skal være… En rummelig taske som har plads til mit kamera. Gerne en totebag i brun ruskind fra Mango.

Følg mig på instagram HER
Følg mig på bloglovin HER  

Læs også interview med…
Sille Sørensen //Amanda Thaarsti // Mathilde Middelboe // Camilla Middelboe // Cathrine Urhammer // Maria Jernov // Alma Spies // Amanda Bugge // Caroline Plummer // Cecilie Slemming // Sofie Parelius // Julie Degn // Sille Nikolajsen // Malina Kragmann // Andrea Rognstad // Louise Roswall

bloglovin follow1

4 kommentarer

 • Signe

  Det var rigtig nice med et lidt længere indlæg fra dig! 🙂 Synes selvfølgelig alle dine indlæg er spændende, men det er altid fedt når der er lidt mere at læse <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alberte Whitta

   Hvor er jeg glad for at høre at du kan lide de lidt mere teksttunge indlæg. 🙂 Jeg prøver at lave lidt af begge dele, så der er til enhver smag! 😀 <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kaya

  Hvor er de smukke øreringe fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alberte Whitta

   De er fra Kranz&Ziegler. Laver snart et indlæg med dem! :*
   og de er nemlig vildt fine! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Christmas present // Isabel Marant