Girls // Vil du være med?!

GIRLS // Anne Johannsen

skaermbillede-2017-02-25-kl-16-00-05

Anne Johannsen // 26 år// @annejohannsen

Jeg vil aldrig gå på kompromis med… Kvalitet. Ligegyldigt om jeg shopper high-street, genbrug eller high-end så tjekker jeg altid vaskemærket. Jeg er klart mest til naturmaterialer og vil gerne føle, at jeg får noget for pengene. 

Min garderobe er fyldt med… Jeans, statementfrakker og striktrøjer. Ligesom de fleste andre er jeg altid på jagt efter de perfekte jeans, selvom jeg har skabet fuld. En statementfrakke kan rede et klassisk minimalistisk outfit og give det kant. Det jeg oftest dækker min overkrop med er striktrøjer. Derfor er det vel okay at have et godt udvalg? Hehe.

Tre ord som beskriver min stil er… Komfortabel, kvalitetsbevidst og beige.

Min hverdags-uniform er… Lige nu er det et par jeans, en chunky strik og et par støvler med hæl.

Jeg er meget inspireret af…  Mine omgivelser. Jeg lægger meget mærke til farver, sammensætninger og former. Det kan være i alt fra bygninger og kunst til pigen på gaden. Derudover har jeg nogle enormt inspirerende veninder. Vi inspirerer generelt hinanden meget.

Min favorit-accessory er…  Sko. Jeg kan aldrig få nok sko. Da min stil generelt er ret afdæmpet kigger jeg altid efter sko, der giver blikfang. Lige nu er jeg vild med alt i lak og vil gerne finde et par lårlange støvler. 

Mit favorit-item i min garderobe er… Det skifter meget. Lige nu er det min Prada Grommet Garden Bag. Det var noget af en kamp at skaffe den, hvilket også gør, at den betyder noget ekstra særligt for mig. Jeg bliver glad hver gang, at jeg kigger på den.

Et stykke musik eller sang som beskriver min stil perfekt er… Bruce Springsteen – Secret Garden er nr. 1 på min Itunes, så det må nok være den. Den får mig altid til at føle mig godt tilpas. 

Mine tre favorit-butikker er… De butikker jeg altid skal forbi på min rute er: Studio Travel, Acne Studios (og Acne Archive) og Vintage 199. Jeg elsker at shoppe secondhand.

Man vil aldrig komme til at se mig med… Jeans med huller til knæene. Jeg forstår det simpelthen ikke. Eller pyntelynlåse uden funktion.

Mit favorit-tøj til festlige lejligheder er… Den lille sorte, bare ben, høje støvler og hoops.

Mit næste køb skal være… En Burberry trenchcoat fundet secondhand eller et par hvide jeans (jeg mangler jo jeans).

Følg Anne Johannsen på instagram HER

Læs også interview med… Alberte Whitta (mig) // Sille Sørensen //Amanda Thaarsti // Mathilde Middelboe // Camilla Middelboe // Cathrine Urhammer // Maria Jernov // Alma Spies // Amanda Bugge // Caroline Plummer // Cecilie Slemming // Sofie Parelius // Julie Degn // Sille Nikolajsen // Malina Kragmann // Andrea Rognstad // Louise Roswall

xx Alberte

bloglovin follow1

2 kommentarer

 • Anne må være den eneste der kan få beige til at se så lækkert ud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alberte Whitta

   Hun er i hvertfald skidegod til at få det til at se skidegodt ud! <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Girls // Vil du være med?!