SAY WHUT?! 12.000 følgere på instagram

Høj feber og sej Jane Kønig giveaway!

skaermbillede-2017-02-06-kl-12-02-00

Gæt hvem der har lagt sig med høj feber og influenza? Yes, det har jeg. Igen.
Inden jeg fik disse feber-omgange to gange i træk har jeg ellers været feberfri i godt og vel et år, så jeg havde helt glemt hvordan det var at have influenza. Jeg husker det ikke som om at det var så ubehageligt.

Nå, men jeg kommer ikke til at blogge før jeg er rask, så der bliver nok stille herinde de næste par dage. Undskyld!

En god nyhed er dog at I idag kan tage et smut forbi instagram og deltage i min giveaway om et smukt lovetag-smykke fra Jane Kønig! Jeg er selv helt vild med deres lovetags, så jeg synes da lige at I skal kigge forbi.
I kan finde min instagram HER

I kan også gå ind på jeres instagram-app på mobilen og finde mig på navnet @Albertewhitta
xx Alberte

bloglovin follow1

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SAY WHUT?! 12.000 følgere på instagram