Idag begynder modeugen for mig!

Hvad vil I mon gerne se på bloggen?!

dsc08966

En sød læser kom for et par uger siden med ideen om at lave en guide til hvad man skal se i københavn. Et par uger efter besluttede jeg mig for at lave en guide til hvor man skal shoppe i københavn og indlægget blev meget populært og jeg fik en del positiv respons på det.

Som oftest er det jer som sidder bag skærmen som har de allerbedste ideer, for I ved jo hvad I selv bedst kan lide at læse! Derfor vil jeg mega gerne have jeres hjælp!

Hvad vil I gerne se eller læse herinde? Er der en guide I gerne vil have, eller noget mere teksttungt?
Lad mig høre jeres mening, så jeg kan blive bedre. 🙂

xx Alberte

bloglovin follow1

4 kommentarer

 • Sam

  Noget jeg har lagt mærke til, er at du ejer virkelig mange feder bukser! Lyder mærkeligt, men det kunne være fedt med et indlæg med billeder af dine farvoritter og hvilke butikker/hjemmesider du sværger til 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Det her er jo absolut min yndlings blog fordi du kommer med den type indlæg som jeg godt kan lide, men hvis jeg skulle vælge noget andet jeg godt kunne tænke mig er det små guider. Jeg syntes det var så fedt med din guide til hvordan man shopper i København, men det kan også bare være guider til hvordan man vælger de rette jeans eller styler et outfit med netop en bestemt type bluse eller noget i den stil. Men så må jeg også være ærlig jeg elsker også når du kommer med indlæg omkring dig selv og dine holdninger. Jeg kan godt lide at man kan “mærke” dig igennem Bloggen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alberte Whitta

   Skidegod kommentar Pernille! Det tror jeg virkelig at jeg kan bruge til noget! Tak! <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Idag begynder modeugen for mig!