På visit hos Samira Kudsk

I denne uge… #16

i-denne-uge

I denne uge…

Blev jeg rask og det første jeg gjorde var selvfølgelig at lave en ordentlig omgang hovedrengøring på hele den etage hvor jeg bor. Jeg bor i mine forældres hus, men jeg har min egen etage med spisestue, soveværelse og køkken, så jeg kalder det egentlig bare min lejlighed.

 Var jeg til møde hos mit danske favorit brand, nemlig Hosbjerg. Jeg fik et kig på deres Spring summer 17 kollektion og deres Autumn Winter 17 kollektion – og I kan altså godt glæde jer til at shoppe kollektionerne på deres webshop. 

Fik jeg det fineste hvide pyjamas-sæt med hjem fra Hosbjerg, som I snart får at se!

Var jeg sammen med min veninde Sille. Vi mødtes i byen og shoppede lidt,  hvorefter vi købte sandwiches fra 42Raw og tog med hjem til mig og spiste. 

Tog jeg til møde hos Samira Kudsk (pr-bureau) hvor jeg drak ingefærshots og sludrede i over en time med søde Camilla Middelboe.

Synes jeg at det var lidt unfair at Fyhrnen Sisters røg ud af x-factor. De fik jo slet ikke mulighed for at vise hvad de kunne, i og med at lyden ikke virkede ordentligt. 

xx Alberte

bloglovin follow1

2 kommentarer

 • Sofie B

  Det er først her sidste uge at jeg rigtig fandt ud af hvem din veninde Sille var. Hold fast man hvor i ligner hinanden både tøjsmag og udsenene (men i vælger at bruge jeres tøj på hver jeres facon)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alberte Whitta

   Hahah, ja! Vi har rigtig meget samme stil og smag. Jeg synes dog at Sille er lidt mere gennemført i sin stil, end jeg er. <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

På visit hos Samira Kudsk