Mine top 5 looks fra modeugen AW17

Når man er syg må man godt…

skaermbillede-2017-02-08-kl-21-29-49

Igår aftes bestilte jeg denne jakke hjem fra ASOS, efter at have kigget på den igennem et par uger nu. Og der var simpelthen ikke nogle argumenter som talte imod at bestille den hjem – udover at min pengepung kommer til at lide overlast.
Af gode argumenter for at købe den var der dog mange. 1) Jeg er syg og har nok aldrig haft så mange smerter i hals og øre. 2) Jeg har massere af frakker,men jeg har nærmest ikke én eneste kort jakke. 3) Den er NÆSTEN udsolgt!

Så skynd jer lige ind og køb den hvis I er ligeså forelskede som jeg – for snart er den væk.

Jakken kan købes HER

xx Alberte

bloglovin follow1

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine top 5 looks fra modeugen AW17