To trends i én striktrøje

At finde sig selv i det voksende blogland

img_1629

På overstående billede ser jeg så tilpas søgende ud, at jeg faktisk ligner lidt en, som er igang med at finde/spotte sig selv. 😉

Hvordan finder man sin plads i blogland? Jeg får noglegange spørgsmålet hvordan man bliver en god blogger og hvordan man kan få sin blog til at vokse i raketfart. Jeg har ikke en opskrift, men jeg har to helt basale ting som de fleste i blogverdenen ved fungerer. For det første fungerer det skidegodt at få et stort netværk. For det andet fungerer det skidegodt at se travl og vigtig ud. Hvis man er i besiddelse af en pels og et par Céline-solbriller så er man allerede kommet et godt stykke. Derudover er det altid en succes hvis man kan skrive at man har været på bytur (hvor man selvfølgelig får lov til at springe køen over) eller at man spiste brunch med sin veninde på 42raw eller Atelier September. Generelt må man gerne virke cool.
Det skal siges at det bestemt ikke er alle bloggere som er sådan, men det er bare en virkelig god strategi, hvis man gerne vil have en blog som kan vokse i raketfart.
Jeg har ret stor respekt for folk som kan få det til at fungere og som har så stort et talent for at brande sig selv. Når man fortæller om alle sine fantastiske muligheder, sit fantastiske liv og sit fantastisk dyre tøj, så er det en branding-strategi, og det er altså ikke noget man gør for at hævde sig selv, men det er noget man gør, fordi man ved at mange mennesker helst vil følge med på en blog, hvor man kan følge en helt fantastisk person!

Men FUCK hvor er jeg bare dårlig til at lade som om at ting er helt fantastisk. Jeg er i bund og grund bare alt for ærlig. Jeg bruger det meste af tiden på at sidde og blogge, iført et par løse jeans, en hvid t-shirt, helt uden make-up og med en kop lakrids-te ved mit side. Ikke specielt eksotisk.
Jeg er sådan en blogger som ikke bare kan smile og sige ‘tak’ når en person i modebranchen roser mig for min smukke ombre-frisure. Nej, jeg skal selvfølgelig fortælle at det altså desværre ikke er ombre, men at det bare er en mørk udgroning. Yup, sådan er jeg.
Derfor har jeg også accepteret at jeg ikke skal bruge så meget energi på at ‘brande’ mig selv, på noget som jeg ikke er, og at jeg ikke skal blive skuffet hvis mine visninger på bloggen ikke er de bedste, for jeg gider ikke at gøre alt for at bloggen skal vokse.

Jeg skrev forleden med en blogger-kollega som sagde disse kloge ord:” Se det som en fordel at din blog ikke er for alle.” Og det er bare pisseklogt sagt. For det er lige netop det man skal – især når man færdes i et hav af bloggere. For i og med at man ikke er for “alle”, så viser det jo netop at man har fundet sin niche – og det er jo en god ting! Det ville jo være kedeligt hvis alle blogs var ens.

Nu vil jeg kaste bolden over til jer! Jeg vil nemlig gerne høre hvad der gør at I læser med? Er det min klassiske og feminine stil, er det mine debat-indlæg eller er det mine lister?
Lad mig da lige høre. 😉

xx Alberte

bloglovin follow1

9 kommentarer

 • Interessant og velreflekteret indlæg! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mega fedt indlæg for det er bare så rigtigt!
  Jeg følger med på din blog, da jeg godt kan lide afvekslingen mellem mode og personlige/oprigtige indlæg.
  Har også selv en blog og har også svært ved ikke at dele de mindre gode ting. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er jo næsten sørgeligt, at der er en “opskrift” på at være en god blogger sådan som du beskriver det her.. Jeg tror at det er derfor, at folk gider at læse med hos dig, netop fordi du ikke er cool klon som alle de andre, men fordi du er ærlig og dig selv. Stor respekt herfra! 🙂 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha, ja, hvis det er det der er trendy, så bliver vores blog det vist heller aldrig 😀 Vi er også mest til fjollede lister, personlige beretninger og brok.

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alberte Whitta

   Haha, det tror jeg nu også er populært. Det kommer nok an på hvilken målgruppe ens læsere er. <3 Min målgruppe 18-24 er nok mest til det lidt glamourøse (uden at generaliserer.) <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Det vildt at det er hvad der skal til for at få sucess. Jeg har selv en kæmpe drøm om at starte en blog men jeg har bare ikke tiden til det nu hvor jeg går i gymnasiet. Jeg helt enig med en anden kommentar hvor de skrev at det sørgeligt at der findes en “opskrift” . Videre til det spørgsmål du stilte. Grunden til at jeg er så vild med din blog er at der er personlighed i den. Man kan mærke hvem du er, og det sætter jeg pris på. Men ellers at dine blog indlæg er så forskellige, men stadig intressere dig og viser personlighed får mig til og forblive læser, så fortsæt endlig med at bare være dig. Og så nu hvor du jo er modeblogher så jeg indrømme at jeg elsker din klassiske og feminine stil. Jeg er altid inspirreret når der kommer nye outfits indlæg

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Så fint indlæg <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alberte Whitta

   Tak søde! <3 Vores snak har sat mange tanker igang kan du høre 😉 😛

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

To trends i én striktrøje